Aktualno

❗️Informacija glede Rotary dobrodelnega koncerta Ota Pestnerja in Godbe Sevnica

Koncert je zaradi uredbe Ministrstva za zdravje ODPOVEDAN oz. PRESTAVLJEN na kasnejši čas. Uredba sicer določa za prireditve nad 500 obiskovalcev, priporočilo pa je, naj se odpove ali prestavi prireditve tudi z manj gosti. Prav tako pa se je odločil tudi Oto Pestner, da do nadalnjega ne nastopa na večjih prireditvah. Organizatorji obžalujemo trenutno stanje, vendar smo se po posvetovanju z medicinsko stroko raje tako odločili. O novem datumu pa bomo pravočasno obveščali. Zahvaljujemo se vsem, ki ste kupili vstopnice, veljale bodo tudi, ko bo znan nov datum. Poskrbimo za zdravje nas in vseh okoli nas in upoštevajmo ukrepe.

Koncert Imeti rad 2020
10. let kluba

10 let delovanja Rotary kluba Sevnica

S srečanjem v Gostišču Dolinšek na Vrhu pri Boštanju smo članice in člani Rotary kluba Sevnica v torek, 17. septembra, obeležili 10 let delovanja. Pred desetimi leti so klub s podpisom temeljne listine ustanovili mag. Breda Drenek Sotošek, Štefan Teraž in Dušan Lipej, trenutno pa je aktivnih 17 članic in članov, v letošnjem rotarijskem letu 2019/20 klubu predseduje Anton Grilc.

Koncert imeti rad

Dobrodelni rotary koncert "Imeti rad"

»Vesel te bom zmeraj, ko prideš. Postrežem ti s svojo dobroto, zapojem ti pesem o sreči, ti dušo napolnim z lepoto..« so se glasile uvodne besede povezovalke koncerta Annemarie Culetto, s katerimi nas je pospremila v večer odlične glasbe in dobrodelnosti.

Primopredaja

Nagovor novega predsednika

»Pripravljenost prisluhniti in pomagati sočloveku v vsakodnevnem življenju«. To je naše temeljno rotarijsko vodilo in vrednota, ki se je ne da naučiti, pač pa jo moraš čutiti, to mora biti preprosto v tebi.

Primopredaja

Rotaract - modna revija z namenom

Ekipa po uspešno izpeljanem dogodku Ženske za ženske. Hvala vsem, ki ste nas obiskali 💕

Danes smo uradno predali vodenje kluba novi predsednici. Annemarie Culetto iskrene čestitke in uspešno vodenje. Sprejeli pa smo tudi 2 nova člana. Jula Justina& Žiga Škvorc dobrodošla med nami! 😊

Zbornik ob 10. obletnici Rotary kluba Sevnica