Dobrodelni rotary koncert “Imeti rad”

Dobrodelni rotary koncert “Imeti rad”
Sevnica, 8. marca 2015

»Prijaznost v besedah ustvarja zaupanje. Prijaznost v mislih ustvarja globino. Prijaznost v dajanju pa ustvarja ljubezen.« so se glasile uvodne besede povezovalke koncerta Tanje Žibert, s katerimi nas je v svojem tradicionalno elegantnem slogu pospremila v večer odlične glasbe in dobrodelnosti.

V Rotary klubu Sevnica smo vrline »pripravljenosti prisluhniti in pomagati sočloveku v vsakodnevnem življenju« združili v obliko, katere rezultat je med številnimi drugimi dobrodelnimi akcijami tudi tradicionalni dobrodelni koncert “Imeti rad”, v soorganizaciji Občine Sevnica. Prihodek koncerta je v celoti namenjen za nakup igral za otroke s posebnimi potrebami, ki obiskujejo OŠ Ane Gale Sevnica.

Na dobrodelnem koncertu so nastopili Godba Sevnica z dirigentom Maticem Nejcem Krečo z gosti: Eva Černe, Aljaž Farasin, Vokalna skupina Triola, saksofonist Jure Knez in učenci OŠ Ane Gale iz Sevnice, ki so nas razveselili z glasbeno točko.

Predsednik Rotary kluba Sevnica g. Jože Šturbej je ob zaključku koncerta ravnatelju OŠ Ane Gale Sevnica g. Branku Terašu simbolično predal ček v vrednosti 2.500 EUR, kolikor je znašal celoten izkupiček koncerta.

Prijeten večer pa ni minil samo v znamenju dobrodelnosti. 8. marec je tudi mednarodni dan žena, in »gentlemenstva« članov Rotary kluba Sevnica je ob izhodu iz dvorane s cvetlično pozornostjo bila deležna vsaka izmed prisotnih predstavnic nežnejšega spola.

Plemenit namen in zadovoljstvo obiskovalcev koncerta so zagotovilo, da bomo tudi v prihodnje organizirali tovrstne prireditve in zbirali sredstva za pomoč tistim, ki jo najbolj potrebujejo.

Rotary klub Sevnica
www.rotary-sevnica.si

 

Iskreno se zahvaljujemo vsem donatorjem prireditve: OBČINA SEVNICA, KŠTM Sevnica, LEKARNA Sevnica, ZVC Lipej Šerbec, d.o.o., TGM Željko Žajber, Jurij Pesjak, SNEDIM, d.o.o. DIMNIKARSTVO, PROPRINT Alojz Tuhtar s.p., TERRAPLANT, d.o.o. ZELENA PIKA, MK POHIŠTVO Damijan Kreže s.p., LEKARNA pod Svetim Rokom, DOGA Galvana, d.o.o., COMPING Drago Zupan s.p., ANTON GRILC, DANA Mirna, SAZAS.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>