Aktualno
VABILO NA DOBRODELNO OPERNO PREDSTAVO "TRAVIATA A3" V GRAJSKEM PARKU GRADU SEVNICA!

Traviata
Skupščina 2023

Letna skupščina Rotary kluba Sevnica

Članice in člani Rotary kluba Sevnica smo v torek, 13. junija 2023, na našem sedežu, Gradu Sevnica, v spremstvu partnerjev ter gostov pobratenega Rotary kluba Vinkovci iz Hrvaške, Rotary kluba Čatež ter Rotaract kluba Sevnica izvedli redno letno skupščino in tako vstopili v 15. leto delovanja kluba.

Primopredaja in pobratenje

Primopredaja in pobratenje z Rotary klubom Vinkovci

V mesecu juniju smo v Gostišču Dolinšek opravili redno letno skupščino, na kateri je vodenje kluba od Antona Grilca za eno leto prevzela Ema Zagorc. Poleg primopredaje predsedniških obveznosti je potekal tudi podpis listine o pobratenju z Rotary klubom Vinkovci iz Hrvaške. Prijetno druženje je spremljala odlična kulinarika in lepa glasba. Z novimi cilji pozitivno zremo v prihodnost.

10. let kluba

10 let delovanja Rotary kluba Sevnica

S srečanjem v Gostišču Dolinšek na Vrhu pri Boštanju smo članice in člani Rotary kluba Sevnica v torek, 17. septembra, obeležili 10 let delovanja. Pred desetimi leti so klub s podpisom temeljne listine ustanovili mag. Breda Drenek Sotošek, Štefan Teraž in Dušan Lipej, trenutno pa je aktivnih 17 članic in članov, v letošnjem rotarijskem letu 2019/20 klubu predseduje Anton Grilc.

Koncert imeti rad

Dobrodelni rotary koncert "Imeti rad"

»Vesel te bom zmeraj, ko prideš. Postrežem ti s svojo dobroto, zapojem ti pesem o sreči, ti dušo napolnim z lepoto..« so se glasile uvodne besede povezovalke koncerta Annemarie Culetto, s katerimi nas je pospremila v večer odlične glasbe in dobrodelnosti.

Primopredaja

Nagovor novega predsednika

»Pripravljenost prisluhniti in pomagati sočloveku v vsakodnevnem življenju«. To je naše temeljno rotarijsko vodilo in vrednota, ki se je ne da naučiti, pač pa jo moraš čutiti, to mora biti preprosto v tebi.

Primopredaja

Rotaract - modna revija z namenom

Ekipa po uspešno izpeljanem dogodku Ženske za ženske. Hvala vsem, ki ste nas obiskali 💕

Danes smo uradno predali vodenje kluba novi predsednici. Annemarie Culetto iskrene čestitke in uspešno vodenje. Sprejeli pa smo tudi 2 nova člana. Jula Justina& Žiga Škvorc dobrodošla med nami! 😊

Zbornik ob 10. obletnici Rotary kluba Sevnica